Starity

Demi Lovato töretlen

2011. szeptember 20. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az énekesnő visszatérő lemeze, az Unbroken. Demi az összeomlása után tér most vissza, és ahogy a lemez címe is mutatja, már töretlen.

hirdetés
Demi Lovato töretlen

Demi Lovato tavaly év végén, sikerei és népszerűsége ellenére teljesen összeomlott, így magánéleti és egyéb problémái miatt végül szanatóriumba vonult. Az énekesnő idén januárban távozott a kezelőközpontból, és azóta újult erővel zenei karrierjére koncentrál. A Skyscraper énekesnője a kezelések után érettebben és erősebben tért vissza. Új fotósorozatai és fellépései is sokkal komolyabbak már, mint az eddigiek, így most már bizton állíthatjuk, hogy Demi felnőtt.

A 19 éves lány új albuma Unbroken címmel jelent meg szeptember 20-án. A korong első kislemeze a Skyscraper lett, amely nagy sikereket ért el már a megjelenés hetében, és az amerikai Billboard Hot 100-on egészen a tizedik helyig jutott. A dal Demi eddig megtett útjáról és töretlenségéről szól. A teljes album megjelenése előtt már bemutatták a Timbalandel és Missy Elliottal közös All Night Longot és a Dev közreműködésével készült Who’s That Boyt is.

„Az új albumom címét a kedvenc dalomról választottam a korongról, ami az Unbroken. Úgy gondolom, a cím tökéletesen passzol ahhoz, amilyen én most vagyok. Töretlen és erős” – mondta el a megjelent lemezről.

Lovato korábbi lemezei inkább rockos stílusúak voltak, de a fiatal énekesnő elmondta, hogy új albumán inkább R&B- és popdalok lesznek. Demi úgy gondolja, eddigi legkomolyabb lemeze lett az Unbroken, melyen több dalt ő maga írt. Az album a kezelőközpont utáni érzéseiről szól, hogy hogyan sikerült összeszednie magát. Az énekesnő szerint sokaknak ihletet adhat, mert úgy gondolja, hogy számos fiatal ugyanazokon a problémákon mehet keresztül, mint ő. Demi az új lemezzel kifejezi, hogy már nem olyan, mint régen volt. Mára sokkal erősebb, boldogabb és egészségesebb ember lett, ez pedig meg is látszik rajta, mert jobb formában van, mint valaha.


Demi Lovato új lemezének borítója
.

A fiatal énekesnő új albuma nagy valószínűséggel olyan sikeres lesz, mint elődei, melyek közül a Don’t Forget második, míg a Here We Go Again első lett az amerikai Billboard 200-on. Az Unbroken pedig az amerikai iTunes Top 100 Album listáján máris az első helyen szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek