Starity

Demi Lovato elárulta új albumának címét

2011. augusztus 12. 07:07   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hatalmas meglepetést okozott ma a Twitteren: több mint egy hónappal albuma megjelenése előtt elárulta annak címét.

hirdetés
Demi Lovato elárulta új albumának címét

Már a Skyscraper megjelenése után mindenki bizonyságot szerezhetett arról, hogy Demi Lovato újra egészséges, és készen áll a munkára. Hogy még jobban meggyőzze az embereket, új albumának az Unbroken nevet adta, amit a Twitteren árult el.

Magyar idő szerint Demi este kilenc órakor lépett fel Twitter-profiljára, ahol megkérdezte rajongóit, kíváncsiak-e új albumának címére. Alig pár perc alatt több ezer, talán tízezer tweetet kapott, így a következőkben azt a kérdést csiripelte, hogy készen állnak-e, mert elárulja. Öttől visszaszámolt, és végre leírta a várva várt üzenetet: Unbroken. Mellé csatolt egy képet is, ahol éppen az album fotósorozatát elkészítő fényképésznek pózol.

Most már mindenki százszázalékosan biztos lehet abban, hogy az egykori Mitchie Torres maximálisan kész a visszatérésre, hiszen olyan erőssé vált – hála a gyógyításnak, a családnak, barátoknak és nem utolsó sorban a rajongóknak –, hogy mára már megtörhetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek