Starity

Zac: „Vanessa legyen boldog”

2011. szeptember 24. 18:06   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég röppent fel a hír, miszerint Vanessa Hudgens új párkapcsolatba lépett a Sharpay's Fabulous Adventure film sztárjával, Austin Butlerrel.

hirdetés
Zac: „Vanessa legyen boldog”

A Hollywood Life magazin cikkéből kiderül, mi is van a két fiatal sztár között, és az is, hogy Zac Efron mit szól mindehhez.

Vanessa Hudgens két férfivel is látható volt, mióta a szinglik életét éli. Az első kapcsolata Zac Efron után Josh Hutchersonnal volt, akivel közös filmjük forgatásán ismerkedtek össze. Ez azonban nem tűnt komolynak, hiszen pár hét múlva már külön látták őket. Ám mostanában úgy tűnik, Vanessa újra megtalálta a boldogságot, méghozzá Austin Butler oldalán.

Egy közeli barát nyilatkozott a magazinnak: „Ez még nem egy komoly kapcsolat. Vanessa nemrég szakított, és csak most kezd újra ismerkedni, még nem szeretne komolyabb viszonyt.”

És hogy mit is szól mindehhez Vanessa ex-barátja, Zac Efron? „Zacet nem igazán érdekli Nessa új párkapcsolata, neki csak az számít, hogy boldog legyen!” – mondta a bennfentes.

Zac Efronnak december óta még nem volt komolyabb kapcsolata, de ő sem tétlenkedik. Kiélvezi a szinglilét minden percét, és erről az is árulkodik, hogy csinosabbnál csinosabb hölgyek társaságában kapják lencsevégre a fiatal tehetséget.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek