Starity

Sheldry Sáez: „Sok sikert, Keity!”

2011. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miss Universe Panamá 2011 cím birtokosa, Sheldry Sáez elmesélte, hogy nagyon szeretné, ha Keity Mendieta szép helyezést érne el a világversenyen.

hirdetés
Sheldry Sáez: „Sok sikert, Keity!”

Keity Mendieta és Sheldry Sáez 2011 tavaszán még ellenfelekként tekintettek egymásra, hiszen mindketten a Miss Universe Panamá 2011 címért szálltak harcba a májusban megrendezett szépségversenyen.

Azonban május 26-án Sheldry fejére került a korona, melyet Anyolí Ábrego adott át neki. Keity viszont megnyerte a Miss International Panamá 2011-et, és ezzel ő fogja képviselni országát Kínában.

Keity és 19 éves kolléganője azóta is tartják a kapcsolatot, és a Miss Universe Panamá 2011 cím birtokosa elmesélte, hogy szeretné, ha Keity legalább olyan szép eredményt érne el, mint amilyet ő Brazíliában.

„Nagyon szeretném, ha Keity jó helyen végezne a versenyen, számomra ez nagyon fontos. Megérdemelne egy szép helyet, mert sokat dolgozott, hogy idáig eljusson. Nagyon sokan szorítunk érte, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan azt ő szeretné” – mesélte a panamai modell, majd hozzátette, hogy a lánynak többen is segítenek a felkészülésben, többek közt Carolina Dementiev, Karina Pinilla és Lidia McNulty, aki a Miss Supranational 2011 verseny alatt bekerült a legszebb 20 lány közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek