Starity

Keity Mendieta hamarosan indul Kínába

2011. október 09. 10:10   |   Szerző: Mgirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keity Mendieta október 18-án indul a Miss International versenyre, amit ebben az évben Kínában rendeznek meg.

hirdetés
Keity Mendieta hamarosan indul Kínába

Keity Mendieta 2011. májusában nyerte el a Miss International Panamá címet. A koronát Michelle Ostler, a 2010-es győztes adta át a 21 éves lánynak. Ezzel Keity esélyt kapott, hogy hazáját képviselje a novemberi döntőben, amit Kínában rendeznek meg.

A csinos modell sokat készült a versenyre, és elmesélte azt is, hogy már most boldognak érzi magát, hiszen hatalmas lehetőséget kapott. Keity régebbi versenytársai, Sheldry Sáez és Irene Núnez is támogatták őt, pedig a Miss Panamá World 2011 cím birtokosának is hasonló időpontban lesz a megmérettetése. Azonban Sheldry egy korábbi interjúban is kijelentette, hogy szeretné, ha kolléganője szép eredményt érne el a döntőn. Neki már van oka a nyugalomra, mivel a Miss Universe-en a legszebbek közé választották.

Keity október 18-án utazik Kínába, ahol egy felkészítőtáborban vesz majd részt. Az, hogy ki nyeri el a Miss International 2011 címet, csak november 7-én fog kiderülni.

A lányt többen is támogatták a verseny alatt, akiknek egy interjú keretein belül köszönetet is mondott. „Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik segítettek és támogattak. Remélem, hogy nem okozok senkinek sem csalódást” – nyilatkozta a 21 éves lány, akit Carolina DementievLidia McNulty és Karina Pinilla segítettek felkészülni a versenyre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek