Starity

Scarlett Johansson volt az oka a válásnak?

2011. október 13. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett Johansson végre már nyíltan beszél válásáról, és elismerte azt is, hogy nagy mértékben hibás a történtekért.

hirdetés
Scarlett Johansson volt az oka a válásnak?

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds idilli házassága két évig tartott. Az elválás a hírek szerint nagyon megviselte a tehetséges színésznőt és depresszióba zuhant. A német Gala magazinnak beszélt a napokban az akkori érzéseiről, és arról, hogy ikertestvére segítsége húzta ki őt a gödörből.

„Először nagyon depressziós voltam. Egy idő után pedig csak az edzőteremben töltöttem az időmet. Szerencsére, mellettem voltak a barátnőim, akik 15 éve ismernek. Velük mindenről tudtam beszélni. A legnagyobb támogatást az ikertestvéremtől kaptam. Nagyon közeli kapcsolatban állok vele.” - vallotta be a színésznő.

A szőke szépség nem csak a szakítás utáni érzéseit osztotta meg a nagyvilággal. A volt férj, Ryan ugyan már akkoriban hangott adott véleményének miszerint, felesége elhanyagolja, de most Miss Johansson is elismerte, hogy önmagát elviselhetetlen személyiségnek tartja, és most már azon sem csodálkozik, hogy a párja ott hagyta.

„Túl kritikus vagyok. Magammal és másokkal is. Nem ismerem a kompromisszum kifejezést. Túl hamar ítélem el az embereket. Ha nem tetszik valami, akkor gondolkodás nélkül szemtől-szembe megmondom, és nem érdekel, hogy a másiknak ez mennyire fáj. Sokszor vágnak vissza úgy a barátaim, hogy: de Scarlett, hogy mondhatsz ilyet?” – jellemezte magát a 26 éves hölgy.

A válás ellenére, a hamarosan érkező A bosszúállók című film Fekete Özvegye nem ábrándult ki a házasságból, és szerinte létezik egy olyan férfi valahol a világon, aki tudja kezelni őt és elviseli a személyiségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek