Starity

VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét

2011. október 20. 09:09   |   Szerző: Nixi12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csaba érzelemmel és ésszel próbált választani, így rakta a jelet az őt hátba támadó Cristofelre. Kemény küzdelmet ígér a két párbajozó.

hirdetés
VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét

A vasárnap esti kiválasztáson elsöprő többséggel rakták a jeleket a villalakók a mindig csendes Csabára. A háttérben folyó taktikázások áldozatának három napja volt arra, hogy kitalálja, kivel mérhetné össze erejét. Ez alatt sokan bepróbálkoztak nála és jobbnál jobb tanácsokkal látták el a kihívandó személyt illetően. Attila szerint Dya a leggyengébb láncszem, ezért őt javasolta, míg Vera saját magára voksolt.

Szerda esete a kihíváson Csaba egy hosszas monológ után végül kibökte, hogy Cristofellel szeretne párbajozni. Állítása szerint a péniszpörgető Crisfotel hátba támadta, amikor vasárnap rátette a jelet. A kubai vérrel megáldott macsó számított a jelölésre, de Veronika kétségbeesett arccal nézte végig, amint a zöld kendő kedvese kezére kerül. Tudja, hogy ha Cristofel marad kint, akkor többet nem tud szexelni a villában.

Ha a kacsaszájú lány nem is járna jól, a csatornának még jól is jöhet a folyamatosan káromkodó Cristofel kiesése, mert ezzel az RTL Klub komoly büntetéseket tudna megúszni a jövőben.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek