Starity

VV5: Cristofel Veronikát is elbukta

2011. október 25. 01:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronika hatalmas hiszti után kidobta a kubai skalpvadászt, miután megtudta, hogy kedvese a háta mögött Eszterre is rákívánt. Cristofel így már nem csak a fődíjtól esett el.

hirdetés
VV5: Cristofel Veronikát is elbukta

A Való Világ vasárnapi kiszavazóshow-ja előtt a két párbajozó azt a feladatot kapta, hogy vessék papírra legféltettebb titkukat, melyet még senki nem tudhat. Az irományok ezután egy széfbe kerültek, azzal a feltétellel, hogy azé a lakóé lesz felolvasva, aki alulmarad a csatában.

Mivel a magamutogató kubaira nem voltak kíváncsiak tovább a nézők, ezért az ő titkára derült fény a párbaj után. Veronika már attól is majdnem összeroppant, hogy nem kedvese ment vissza a villába, de amit felolvasott a párbajellenfél, arra még álmában sem mert volna gondolni.

Esztivel volt egy pillanat, mikor együtt fagyiztunk, elhangzott, hogy megcsinálnánk egymást stikában, lefeküdnénk egymással és titkoljuk. Veronika, sajnálom” – olvasta fel Shadi a kint maradt Cristofel papíron lévő gondolatait, aki búcsúzásánál még megígérte Veronikának, hogy nagyon szereti és kint várni fogja.

A kacsaszájú exmenyasszony hatalmas hisztirohamban tört ki és kis híján megtépte a cserejátékosként bekerült Esztert, aki a fájdalmas információk valóságtartalmát csak megerősíteni tudta. A drámára még rátett egy lapáttal, hogy a szarkeverő Péter is kitálalta Veronikának, hogy a fiú neki is elmélkedett már az Eszterrel való félredugás gondolatáról. Veronika végül hangos „hánynom kell” felkiáltások között letépte magáról Cristofel kabalasálját és kijelentette, hogy itt a vége kapcsolatuknak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek