Starity

Demi Lovato az exét csókolta

2011. október 25. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Unbroken című albummal visszatérő énekesnő a hétvégén újra összemelegedett volt barátjával, de a Joe Jonas-rajongóknak nincs miért izgulniuk.

hirdetés
Demi Lovato az exét csókolta

A 19 éves énekesnő – aki bombaként tért vissza Skyscraper című dalával az idén – a hétvégén egy buliban járt, ahol a szemtanúk szerint összemelegedett az egyik volt barátjával, Wilmer Valderramával.

A 31 éves színész és a Disney fiatal üdvöskéje körül már korábban is felizzott a levegő, de a Seth MacFarlane által rendezett szombati házibulin ismét egymásba gabalyodtak. A Life & Style magazin információi szerint a pár az egész éjszakát átmulatta, csak egymással foglalkoztak, szorosan összeölelkezve táncoltak, és sokszor ajkaikat is összefonták.

Az Azok a 70-es évek show sztárja még a nyár elején vetett véget először, a még szinte ki sem alakult kapcsolatának Demivel a korkülönbségükre hivatkozva, de úgy tűnik, hogy mégsem bírják egymás nélkül. A parti vendégei szerint a szanatóriumot is megjárt szépség sosem tűnt még ennyire felszabadultnak és boldognak, mint a hétvégi összejövetelen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek