Starity

VV Cristofel: „Veronika le fog kakilni!”

2011. október 26. 00:12   |   Szerző: mosaictv

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristofel fél Veronikától, de reméli, hogy megnyeri a Való Világ ötödik szériáját. A 18 éves skalpvadász legszívesebben Kubába utaztatná szüleit Veronika nyereményéből.

hirdetés
VV Cristofel: „Veronika le fog kakilni!”

Első napján a kubai macsó arról mesélt, hogy mennyire sajnálja, hogy kiesett a játékból, de tudja, hogy ezt csak magának köszönheti. A Való Világ egy lehetőség volt számára is, amit az ő hibájából elvesztett.

Ennek ellenére szeretné bebizonyítani a tizenhárom villatársának, hogy ha ők kijönnek, akkor is Cristofel lesz a sztár, hiszen már most is neki van a legtöbb rajongója Facebookon.

A videóban elmeséli azt is, hogy, milyen érzések kavarognak benne és részletesen elmondja a többi villatársáról is a véleményét. „Gyakorlatilag több tucatnyi ilyen embert látok az utcán, aki, ugyanilyen borostával rendelkezik és ilyen megjelenése van” – jellemzi értetlenül Csabát a skalpvadász, aki saját magát viszont a top háromba helyezi és Évához hasonlítja.

Az interjú készítésekor még nem tudhatta, hogy a paplanszájú lány másnap ki fogja tenni a szűrét, így fejben már elköltötte villaszerelme nyereményét is: „Én azt akarom, hogy nyerje meg a játékot és elutazzak vele. Amit kap mellé, arra elmegyünk egy hétre és én csak azt mondom, hogy anyu és apu viszont menjen ki Kubába vagy Miamiba, mert elsősorban a családom az első, és utána Veronika. De hát Veronika kapja a pénzt, tehát neki kell eldönteni, hogy pontosan mi lesz, mert lehet, hogy gyakorlatilag le fog kakilni” – magyarázta a kubai, akinek végül igaza lett, Veronika most már magasról tesz a srácra.

A fiú távlati tervei közt szerepel szolárium nyitás, chippendale show, sőt a média világától sem zárkózna el. De azt, hogy talpon marad-e, vagy eltűnik a média süllyesztőjében, egyelőre nem tudjuk, de ő bízik önmagában és abban, hogy szerelme megbocsát majd neki idekint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek