Starity

Megjelent Nikolas és Aurea duettje

2011. október 27. 10:10   |   Szerző: CariDeefan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a portugál énekesnő, Aurea és a magyar X-Faktor egyik legtehetségesebb versenyzőjének, Takács Nikolasnak a közös dala.

hirdetés
Megjelent Nikolas és Aurea duettje

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Takács Nikolas és Aurea, a magyar X-Faktor döntőse és Portugália leghíresebb, legkeresettebb énekesnője duettet készített, amely a Where is the love című dal feldolgozása.

A hírek szerint Nikolasnak ezzel a dallal két álma is valóra vált egyszerre. Az énekes mindig is arra vágyott, hogy külföldön is megismerjék, de a legjobban azt szerette volna, hogy egy külföldi énekessel vehessen fel egy duettet. Arra azonban még ő sem számított, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik, ráadásul az X-Faktor sztárja egy olyan hölggyel készíthette el a dalt, akinek ő maga is nagy rajongója.

A portugál énekesnő is örömmel dolgozott együtt a magyar tehetségkutatóban feltűnt szlovák fiúval, hiszen szerinte Nikolasnak jellegzetes és gyönyörű hangszíne van, és nagyon könnyű volt vele együttműködni. A duetthez tartozó klipet már nagyon várják a rajongók, és a két énekes sűrű napirendje miatt valószínűleg még egy darabig türelmesnek kell lenniük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek