Starity

Adele kés alá fekszik

2011. október 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves brit kedvenc turnéja lemondása már biztos. Az énekesnő továbbra sem gyógyul, így műtétre készül.

hirdetés
Adele kés alá fekszik

A Rolling In The Deep énekesnője, Adele még májusban küzdött hangszálproblémáival, hangszálai ugyanis bevéreztek, és azóta sem gyógyultak meg. Különböző közösségi oldalakon át üzentek hírességek a népszerű énekesnőnek, és kívántak jobbulást, ám a helyzet mai napig változatlan.

A brit csillag így műtétre adta a fejét, amelytől az orvosok és Adele is reméli a teljes gyógyulást, de ennek hátránya, hogy a Grammy-díjas énekesnő egész évben nem erőltetheti meg a hangját, tehát nem énekelhet.

Így az Egyesült Államokban tervezett turnéját most már biztosan le kell fújni. Amikor a turné törlésére fény derült, megígérte, jobb formában lesz utána mint valaha. Akkor még nem tudhattuk, hogy kés alá is kell feküdnie, így biztosan komoly a dolog. Mint tudjuk, Adele-nek szenvedélye a cigaretta, így a káros kedvence is ok lehet arra, hogy az énekesnő nem kápráztathatja el az amerikaiakat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek