Starity

Átverés! Lil C hasonmása osztogat autogramot

2011. október 30. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lil C nevében csajozik és osztogat autogramokat egy fiatalember, aki megtévesztésig hasonlít az X-Faktor jelenleg is versenyben lévő sztárjára.

hirdetés
Átverés! Lil C hasonmása osztogat autogramot
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A showbusiness sajnos nem csak a pozitív dolgokról szól. Ezzel volt kénytelen szembesülni az X-Faktor idei szériájának Michael Jacksonja is, akinek hírnevét kihasználva próbálnak egyesek érvényesülni. Nem elég, hogy a Facebookon és egyéb oldalakon irogatnak a nevében, de valaki olyannyira hasonlít is rá, hogy még ahhoz is volt bátorsága, hogy a rajongóknak Lil C nevében adjon autogramot és készítsen közös fotót.

„Féltékenyek rám, pedig nem kellene, mert mindenért megdolgoztam. Ez a hátulütője a dolognak, de megvan azért a gyümölcse is: a siker. Azt üzenem mindenkinek, aki rosszat akar nekem, hogy ha a saját életével foglalkozik, abból még bármi jó is kisülhet. Nem kell rosszindulatúnak lenni, törődjenek saját magukkal, és belőlük is lehet valami” – mondta bosszankodva a Borsnak a fiatal tehetség.

A tehetség már találkozott is az illetővel, akit megkért, hogy fejezze be az átverést, sajnos egyebet ő sem tud tenni az ilyen emberek ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek