Starity

Demi és Wilmer Valderrama tényleg együtt!

2011. november 03. 14:02   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wilmer Valderrama és Demi Lovato kapcsolatáról sok pletykát hallhattunk, de biztosat nem tudtunk. Most itt egy pár kép, ahol együtt vannak.

hirdetés
Demi és Wilmer Valderrama tényleg együtt!

Demi Lovato, a töretlen énekesnő, és Wilmer Valderrama, a 31 éves színész kapcsolata elég bonyolult a világ számára. Rengeteg pletyka kering kapcsolatukról, és 2010 óta elég sok közös képet láthattunk róluk. Bár a fotókon semmi különöset nem csináltak, rengetegszer még nem is egymás mellett álltak. Ezért keveseknek tűnt fel, hogy állítólag dúl közöttük a szerelem. Úgy tűnik, hogy boldogak. De vajon ez tényleg így van?

Demi legutóbb Joe Jonasszal járt, akivel 2 hónap után szakítottak. Azóta a lány szingli, eddig azt mondta, hogy élvezi az egyedüllétet. Aki elég rég óta ismeri, tudja, hogy sokszor voltak problémái a szerelemmel. Az első két albumán – a Don’t Forgeten és a Here We Go Againen – rengeteg pasigyűlölő, szerelmes szám van. 2008-ban és 2009-ben szinte minden koncertjén elsírta magát a Don’t Forget éneklése közben. Ebből arra következtethetünk, hogy ha szerelmes, akkor elég sokáig.

A Remember December című számában olyan sorokat írt 2009-ben, hogy „You kiss me with those open eyes”. Hogy miért lényeges ez? Ha megnézzük a második képet, láthatjuk, hogy Wilmer nyitott szemmel csókolta meg Demit. Reméljük ez nem nagyon lényeges a lány számára, de lehet, hogy az. Mindenesetre senki sem szeretné, ha megint összetörnék Demi szívét.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek