Starity

Jennie Garth újra a tévében

2011. november 08. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beverly Hills 90210 sorozatból ismert Jennie Garth ismét egy televíziós sorozatban csillogtatja meg tehetségét.

hirdetés
Jennie Garth újra a tévében

Jennie Garth neve a 90'-es években vált ismertté. Szinte nem volt olyan fiatal a tengerentúlon vagy Európában, aki ne ismerte volna az eredeti Beverly Hills 90210 sorozatot. A széria 10 évet élt meg, és elképesztő sikert aratott. A szereplők azóta szétszéledtek, de a 90210-es irányítószám új megközelítés alá kerül. A széria remakejében ismét láthattunk néhány ismerős arcot, köztük Kelly Taylor szerepében Jenniet is.

A színésznő számos televíziós sorozatban és tévéfilmben feltűnt az évek során, és most úgy tűnik, hogy újra főszerepben láthatjuk. Az Alkonyat-filmek sztárjának, Peter Facinellinek a felesége kapta meg Alexa szerepét az ABC Family új sorozatában, a Village Peopleben.

A történet a színésznő karaktere köré fog felépülni, aki egy igazi karrierista nő, de ennek ellenére örökbe fogad egy gyermeket egy tinédzser édesanyától. Természetesen nem csak a kicsivel, de a fiatal lánnyal is törődnie kell a továbbiakban. A sorozat premierjéről egyelőre nincsenek pontos információk, de valószínűleg a 2012-es őszi idényben kerül a képernyőkre.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek