Starity

Taylor Lautner elolvassa a netes pletykákat

2011. november 11. 08:08   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmekkel híressé vált fiatal színész próbál ellenállni a kísértésnek, hogy rákeressen a nevére az interneten – ám a jóképű tinisztár bevallotta, az efféle próbálkozások legtöbbször kudarcba fulladnak.

hirdetés
Taylor Lautner elolvassa a netes pletykákat

Taylor nemrég a People-nek mesélt arról, hogy számára nehézséget okoz nem törődni mindazzal, ami az interneten megjelenik róla. A 19 éves sztár elmondta, jól tudja, hogy figyelmen kívül kellene hagynia ezeket a pletykákat, ám saját bevallása szerint ő mégis képtelen erre. „Kemény, mert néha csak úgy, minden átmenet nélkül felbukkansz a világhálón. Egyenesen lehetetlen nem törődni azzal, amit rólam írnak, de azért nagyon fontos, hogy megpróbáljam” – mesélte a fiatal színész, akinek kéz- illetve láblenyomatát nemrég cementbe foglalták Hollywoodban.

Taylor leginkább azon akad ki, hogy rendszerint olyasmit terjesztenek róla, aminek semmi köze a valósághoz. „Elég ritka, hogy igaz, ami fent van rólad a neten. Ez néha nagyon szomorú... Úgyhogy próbálok távol maradni ezektől a híresztelésektől, amennyire csak lehet.”

Csak annyit javasolnánk a Twilight-filmek Jacobjának, hogy semmi oka szomorkodni, mert milliók rajonganak érte, valamint még Robert Pattinson is féltékeny kigyúrt testére. ráadásul momentán a karrierje is egészen jól alakul. Fel a fejjel, kit érdekelnek a pletykák?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek