Starity

Bizonyíték van Justin Bieber apaságára

2011. november 11. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állítólagos anya, a 20 éves Mariah Yeater exkluzív interjút adott az Insider magazinnak, mert elege lett, hogy hazugnak nevezik. Állítása szerint nincs szükség a DNS-tesztre, ugyanis bizonyítéka van Bieber ellen.

hirdetés
Bizonyíték van Justin Bieber apaságára

Jó ideje Justin Bieber apasági kálváriájával van tele a sajtó. Egy 20 éves rajongó adott be apasági pert a tinisztár ellen, azt állítva, hogy ő a három hónapos gyermeke édesapja. Justin nem nagyon beszél az ügyről, de párja, Selena Gomez teljes mértékben kiállt mellette, és nem hisz a rosszindulatú pletykáknak. Természetesen a rajongók is imádott énekesük pártján állnak, és Mariah Yeater ellen fordultak.

A minap Mariah exkluzív interjút adott az Insider magazinnak, mert elege lett abból, hogy hazugnak nevezik. A beszélgetés során elmondta, hogy döntő bizonyítéka van amellett, hogy Justin az apa, és már át is nyújtotta ezt a bíróságnak.

Eközben Bieber DNS-teszttel akarja bizonyítani ártatlanságát, amire rövid időn belül sort is kerít, s a végeredményt követően pedig be fogja perelni vádlóját, aki rendíthetetlenül állítja, hogy a kanadai énekestől született kisfia.

A rajongók halálos fenyegetéseket is küldtek a Mariah-nak, de sokkal súlyosabb gondokkal is szembe kell néznie: ha fény derül arra, hogy hazugság volt a vád, Bieber menedzsmentje biztos, hogy be fogja perelni rágalmazásért. De ha netalán kiderül, hogy tényleg Justin az apa, akkor is számíthat büntetésre, mivel kiskorú megrontásáért is bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek