Starity

Joseph Morgan nem tartja magát jó pasinak

2011. november 12. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joseph Morgan saját bevallása szerint sosem volt sikeres a nőknél, mindössze a ruhái teszik sármossá a nagysikerű sorozatban.

hirdetés
Joseph Morgan nem tartja magát jó pasinak

Joseph Morgan neve a The Vampire Diaries sorozatnak köszönhetően berobbant a köztudatba. A lehengerlő mosolyú brit színész saját magát egyáltalán nem tartja jóképűnek, és szerinte a sorozatban is csak azért ilyen népszerű a karaktere, mert a nők a rosszfiúkat szeretik.

A sorozatban az ősi vámpírt, Klaust megformáló színész a stylistoknak köszöni az általa alakított Klaus sikerességét és népszerűségét a nők körében, hiszen a ruhái sokat dobnak a megjelenésén.

„A ruhák sokat segítenek. Menő, de kicsit rock sztár is. Mindig olyan, mintha olajos lenne a felsője, mintha most mászott volna ki egy kocsi alól. A másik fele a vonzerejének az erejéből jön.” – mondta el a jóképű színész a amerikai Hot magazinnak.

Joseph természetesen a sorozattal kapcsolatban nem sokat árult el, mindössze annyit sikerült kiszedni belőle, hogy lehetséges, hogy az ő karaktere sem marad élete hátralévő részében magányos. Arra, hogy kiderüljön Klausra vajon rátalál-e a szerelem, egészen Január 5-ig várnunk kell. A színészt azonban addig sem kell nélkülöznünk, hiszen ő is szerepel a héten bemutatott Halhatatlanok című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek