Starity

Britt Robertson szívesen varázsolna

2011. november 12. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozat szőke boszorkánya a valóságban is szívesen birtokolná az általa alakított karakter képességeit.

hirdetés
Britt Robertson szívesen varázsolna

A Life Unexpected sorozatból már megismert színésznő jelenleg Cassie Blake szerepében díszeleg a The Secret Circle című sorozatban, ahol boszorkányt alakít. A fiatal sztár nagyon szeret mágikus képességekkel rendelkezni a sorozatban, és szívesen venné, ha a valóságban is hasonló különleges erőkkel bírna.

„A legjobban teleportálni szeretnék. Felülmúlhatatlan erő lenne, ha akkor és ott teremnék, ahol csak akarok.” – vallotta be Brittany.

Ugyan, Cassie nem rendelkezik ilyen erővel – vagy még nem tudunk róla -, de ettől függetlenül a kollegájával is összeboronált fiatal lány boldog, hogy megkapta a The CW idén indult sorozatának főszerepét. Nem csak nagy kiugrási lehetőségnek tartja, de állítása szerint igazán jó barátokat is szerzett a forgatás során. Annak ellenére, hogy a szériában éppen a Phoebe Tonkin által alakított Faye-vel nem jön ki jól, az életben igazán jó kapcsolatot ápolnak, sőt egy szobában is laknak.

A sorozat népszerűsége meglepő gyorsasággal tör felfelé, sőt a People Choice Awardson már díjra is jelölték. A koven újabb kalandjaira Január 5-ig még várnunk kell, de ekkor újult erővel fognak visszatérni, egy sármos szépfiú vendégszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek