Starity

VV Cristofel már hatévesen is csajozott

2011. november 16. 08:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV5 kubai csődörével egy gyorsétteremben találkozott a Tabu Tv stábja, ahol többek között kiderült, mikor kezdett el csajozni és mikor veszítette el a szüzességét.

hirdetés
VV Cristofel már hatévesen is csajozott

„Sok a parti, de hát én ugye sok lányt visszautasítok, mert nekem ott van a kedves, aranyos, egyetlen Veronikám. Volt egy olyan Dj-s buli Szegeden, ahova elmentünk, és akkor azt mondtam a többieknek a mikrofonba, hogy figyeljetek fiúk, menjetek az összes lányra, mert én csak a Veronikára gondolok, és csak őt szeretem. Van, aki megcsípi a seggemet vagy odajön és mondja, hogy lefeküdne velem, vagy mondják, menjek fel hozzájuk. Tizenöttől huszonöt éves korig jönnek a nők, mint állat” – mesélte a Tabu Tv riporterének az elsőként kiesett kubai csődör, aki a későbbiekben arról mesélt, milyen volt fiatalkorában.

„Hat éves voltam és akkor odamentem egy lányhoz a tengerparton, egyedül mentem kicsit csajozni és annyit láttam, hogy egy tizenhárom éves nyakon ver. Kubában tanultam meg csajozni, tehát ezek a kemény dolgok ezek így bennem maradtak. Egyébként tizenhárom éves koromban veszítettem el a szüzességemet, és hát akkor nagyon vagány gyerek lehettem, mert egy tizenhét éves lány volt a partner ebben” – számolt be a Tabu Tv riporterének Pittmann Cristofel, aki szerint a nők megkeményítik az életet.

„Kaptam hideget-meleget nagyon sokat az élettől, és ezért lettem nagyon kemény és talpraesett. Egyébként ezért vagyok olyan, hogyha van barátnőm, akkor azt megpróbálom nem mutatni, hanem inkább azt próbálom meg jelezni felé, hogy ő szeressen és akkor én egy kicsit feljebb vagyok, mint ő” – látható és hallható a videóban Cristofel, aki bár végleg kitiltásra került a villából, továbbra is várja Veronikát idekint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek