Starity

VV Bandi is elárulná csatornáját?

2011. november 16. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz szó nélkül, teljes titokban vándorolt át a konkurens tévécsatornához, és VV Bandi is csatlakozna hozzá a megfelelő összegért.

hirdetés
VV Bandi is elárulná csatornáját?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz váltása az RTL Klubról a TV2-re hatalmas port kavart a médiaberkeken belül, és a nézőkben is. A görögnek az anyacsatornája már megküldte az első két levelet, amely valószínűleg a követeléseket tartalmazza. Azonban úgy tűnik, ez sem tartja vissza VV Bandit attól, hogy a görög csődör nyomdokaiba lépjen.

A Való Világ 5 szériából igen korán távozó játékos beismerte, hogy szívesen beköltözne ő is az Összeesküvők rezidenciájára, hogy végre elveszítse szüzességét, és szeretne legalább annyira népszerű lenni, mint a VV4 nyertese.

Az exvillalakó természetesen tisztában van az átpártolás következményeivel, és csak akkor vállalná el a szereplést a TV2 valóságshowjában, ha a csatorna kifizetné az esetleges büntetést, és még valami pluszt is csúsztatnának a zsebébe. Valószínűleg ezek a tervek, csak álmok maradnak a főiskolás fiú fejében, hiszen a kiesése óta senki nem kíváncsi rá.

Hajdú Péter nem tett említést arról, hogy tervei lennének más VV szereplővel, bár a napokban olyan hírek is felröppentek, hogy Cristofelt és Gombit is be akarta szervezni a rezidenciájára, de a fiúk nemet mondtak, mert hűségesek az őket elindító RTL Klubhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek