Starity

Joe Jonas vissza akarja kapni Ashley Greene-t

2011. november 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas új albuma után kapcsolata helyreállításán dolgozik. De vajon sikerrel jár?

hirdetés
Joe Jonas vissza akarja kapni Ashley Greene-t

Ashley és Joe márciusban szakítottak közel fél éves együttjárásuk után, ám akkor úgy tűnt, semmi esély a békülésre, hiszen a Twilight-filmek sztárja, Miss Greene kipakolt a Glamour magazinnak, miszerint Joe egy igazi paraszt volt kapcsolatuk idején.

Szeptember elején kaptak szárnyra a pletykák, hogy a középső Jonas fivér Sky Ferreira énekesnővel alkot egy párt, ám hamar kiderült az igazság, hogy csak jó barátok. Szeptember végén viszont úgy tűnt, valami megváltozott Ashley és Joe között, hiszen egész éves munkájuk után (forgatás és az albummunkálatok) együtt jelentek meg egy zártkörű bulin, amelyen szemmel láthatólag jól szórakoztak együtt.

A színésznő szíve úgy tűnik, megenyhült, s az énekes megragadta az alkalmat, hogy helyrehozza a tavasszal összekuszálódott szálakat: mostanság gyakran küld a hölgynek virágot, s egyik barátja szerint hiányzik neki az a fajta otthonülős életmód, amelyet egykori párjával csináltak, éppen ezért most minden erejét abba fekteti, hogy újra egy pár lehessenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek