Starity

Becki Newton első gyermekével terhes

2010. július 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Becki Newton első gyermekével terhes Chris Diamantopoulos-tól, akivel már 5 éve boldog házasságban élnek.

hirdetés
Becki Newton első gyermekével terhes

Fantasztikus hír a fanok számára-Becki Newton, az Ugly Betty Amandájaként ismert 31 éves szinésznő terhes, méghozzá Chris Diamantopoulos-tól, akivel 5 éve házasok már, és úgy gondolták, hogy itt az idő a közös gyermekük születésére. Most mindketten nagyon boldogok lehetnek, hisz mindkettőjüknek ez lesz az első, és közös gyermekük egyben. Úgy gondolom, hogy Becki csodálatos anya lesz.

Bár a nagy örömhír után, azt is be kell jelenteni, hogy az NBC komédiájában, a Love Bites-ben néhány váratlan változást kell végrehajtaní. A Love Bitest három összefüggő téma jellemzi, és a késedelem okai Newton terhessége miatt vannak. Mivel Becki karaktere szűz, ezért lehetetlenné teszik a kisbaba születését az előzetesben.

Becki ezt nyilatkozta: "A Love Bites változásait személyes okokból kell végrehajtani, de úgy érzem, hogy én vagyok a legsegítőkészebb, és próbálok segíteni a munkában, csak még egy kevés időre van szükségünk hogy a változásokat meg tudjuk valósítani."

Gratulálunk Becki, és biztosan tudjuk hogy jó anya leszel;)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek