Starity

Takács Nikolas elhozza Aureát az X-Faktorba

2011. november 28. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Takács Nikolas lesz az e heti X-Faktor sztárvendége, de nem egyedül érkezik, ugyanis elkíséri duettpartnere, a portugál származású Aurea.

hirdetés
Takács Nikolas elhozza Aureát az X-Faktorba

Vastag Csaba, Janicsák Veca, Wolf Kati és Király L. Norbi is visszatért idén az X-Faktor színpadára, most pedig az ezüstérmes Takács Nikolason a sor.

A kalapos srác hiába maradt alul a tavalyi versenyben, háta mögött tudhat két teltházas koncertet, háromszoros platina- és aranylemezt. Jelenleg templomturnéjával járja az országot, de a külföldi lehetőségektől sem zárkózik el, sőt, mindent megtesz annak érdekében, hogy a határon túlon is felfigyeljenek a hangjára.

Első lépésként Portugália legsikeresebb énekesnőjével, Aureával készített duettet, amit Magyarországon először, az RTL Klub képernyőjén fognak közösen bemutatni. A Where Is The Love? érdekessége, hogy a két művész külön-külön énekelte fel a saját részét, és csak hetekkel ezelőtt találkoztak először egymással, amikor Nikolas az énekesnő lisszaboni koncertjén lépett fel. A dal Donny Hathaway és Roberta Flack klasszikus duettjének feldolgozása.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy közreműködhetek ebben a nagyszerű duettben Nikolasszal. Különleges és erőteljes hangja van, amely teljesen új jelentést ad ennek a verziónak. Fantasztikus, amikor ilyen csodálatos művészekkel dolgozhatunk együtt, mint Nikolas” – nyilatkozta Aurea, aki december 1-jén érkezik Magyarországra.

„Ez a dal nem arról szól, hogy ki, milyen nagyot tud énekelni. Sokkal inkább érzésekről és azok legegyszerűbb kifejezéséről. Nagyon hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van a közös munkára egy ilyen tehetséges és fiatal énekesnővel, aki még ráadásul elképesztően csinos is! Remélem, hogy az emberek hamar megkedvelik a dalt, szeretni és hallgatni fogják minden nap” – mondta Nikolas, akinek egyébként vasárnap újabb nagykoncertje lesz a RaM Colosseumban.

A dalhoz videoklip is készül, a premier pedig karácsonyra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek