Starity

Szólóban is a leszbivonalon folytatja a t.A.T.u. énekese

2011. december 06. 10:10   |   Szerző: aybar27

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Julia Volkova első videoklipje, amivel el is indította szólókarrierjét, viszont emlékezve a t.A.T.u. formáció sikerességére, a jól megszokott leszbikus elemeket is magával hozta.

hirdetés
Szólóban is a leszbivonalon folytatja a t.A.T.u. énekese

A 2000-es évek évek legsikeresebb orosz lánybandája két éve oszlott fel, hogy szólóban folytathassák karrierjüket. A vöröshajú Lena Katina már nyáron debütált első önálló számával, barátnője viszont csak most készült el az első klippel.

Az All because of You-t novemberben forgatták Los Angelesben, ahol az énekesnőnek sikerült összebarátkoznia a két mellékszereplővel is. Julia szerint ez az egyik legjobb videó, amiben szerepelt, ugyanis minden van benne: szerelem, vágy, féltékenység és váratlan befejezés, és nem utolsó sorban leszbikus jelenetek, melyekkel a két lány anno nagy botrányokat kavart, hiszen a jól kitalált leszbi imidzsnek köszönhetően mindenki azt hitte, szerelmesek egymásba.

Lena és Julia egy közös filmet is készített, melyben önmagukat alakítják. A You and I (Finding t.A.T.u) című alkotás a napokban jelent meg Oroszországban. Julia szólóalbuma valószínűleg már csak jövőre lesz a boltok polcain.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek