Starity

Szupersztárnak ad szépségtippet Kiss Orsi

2011. december 08. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkba látogató portugál soulhercegnő, Aurea igazi csajos beszélgetésbe keveredett a Class FM műsorvezetőjével, Kiss Orsival. A csinos énekesnőt lenyűgözte Orsi szépsége, és egy közös fotózás után fiatalsága titkáról faggatta.

hirdetés
 Szupersztárnak ad szépségtippet Kiss Orsi
Fotó: Red Lemon Média

Újabb nemzetközi sztár látogatott a Class FM stúdiójába. Kiss Orsolya Joe Cocker után most a portugálok üdvöskéjét, Aureát kapta mikrofonvégre Kovács Áron hetente jelentkező műsorában, a Class40-ben. Az interjú és az azt követő fotózás azonban nem várt meglepetést tartogatott.

„Aurea természetes és közvetlen lány, ezt a megjelenése is tükrözte: egyszerű ruhát és natúr sminket viselt. A közös fotózáson kicsit kényelmetlenül is érezte magát emiatt, de megnyugtattam, hogy az ő korában nincs szükség többre. Váratlanul megkérdezte, hogy miért, én mennyi idős vagyok. Amikor elárultam neki, hogy a harmadik X-en túl, elcsodálkozott, és a szépség praktikáim felől érdeklődött, hiszen meg volt győződve arról, hogy a húszas éveim elején járok” – árulta el nevetve Kiss Orsi, aki a csajos beszélgetés után szintén kifaggatta az énekesnőt.

A Class40 interjújában Aurea őszintén vall a színészet iránti szenvedélyéről, ami miatt sokáig hanyagolta énekesi karrierjét. A portugál soul üdvöskéje ugyanis drámatagozatos iskolába járt, és főállású színésznőként képzelte el magát, aki néhanapján összeül egy-egy örömzenélésre. A sors és furcsamód egy csésze kávé azonban közbeszólt: amikor Aurea meghallotta saját dalát a helyi rádióban egy baráti presszózás közben, az első sokk után már biztosan tudta, az éneklés az ő útja.

Hogy a fiatal szőkeség kinek köszönheti fényes karrierjét, miért csak mezítláb hajlandó fellépni és miért érzi úgy, hogy mindig szerelmes, kiderül a Class40 vasárnapi adásából 17.00 és 20.00 óra között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek