Starity

Björk ismét ellátogat Magyarországra

2011. december 15. 20:08   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popzene egyik nagy dívája, aki 12 Grammy-jelölést és 18 MTV Music Award-jelölést tudhat magáénak, 16 év után újra ellátogat Magyarországra.

hirdetés
Björk ismét ellátogat Magyarországra

Az izlandi énekesnő a 2012-es Balaton Sound Fesztiválon fog fellépni a Biophilia világ körüli turnéja keretén belül. Az énekesnő 1995-ben már adott koncertet hazánkban, méghozzá tízezer rajongó előtt. A Balaton Sound koncertjén akár 70 ezer ember is láthatja majd az extravagáns énekesnőt.

Az októberben megjelent albumának, a Biophiliának koncertsorozata rengeteg rajongót és érdeklődőt tudhat magáénak. Látványos vizuális képek, kisfilmek, izlandi kórus és az egyedi hangszerek jellemzik legújabb turnéját. A nagyszabású színpadkép és az énekesnő igényessége miatt hetente mindössze csak két koncertet tud vállalni.

Björk lemezével világszerte több tucat fesztiválon fog részt venni, e mellett olyan arénákat is meglátogat, mint az óriási New York-i Madison Square Garden.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek