Starity

Visszatért a Jonas Brothers!

2011. december 19. 11:11   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú szünet után új dallal, és hamarosan új albummal is jelentkezik a három testvér.

hirdetés
Visszatért a Jonas Brothers!

Hosszú szünet után végre újra hallat magáról az elmúlt évek egyik legsikeresebb fiúbandája. Joe, Nick, és Kevin a közelmúltban nagyon el voltak tűnve, és az a pletyka járta, hogy a Jonas Brothersnek vége. De ez nincs így, olyannyira, hogy új dallal jelentkeztek, és gőzerővel készítik új albumukat, ami jövőre fog megjelenni.

Joe-ról hallottunk a legtöbbet, hiszen nemrég jelent meg első szólóalbuma, és csajozásáról elég sokat szólt a sajtó. Járt Demi Lovatóval, majd miután dobta a lányt, Demi szanatóriumba került. Utána összejött Ashley Greene-nel. Szép pár voltak, sokak szerint össze is illettek, mégsem tartott sokáig a románc. Nick volt az első a fiúk közül, aki szólókarrierbe kezdett. A Nick Jonas & The Administration nevű csapata nem volt túl nagy siker, így inkább a Broadwayen próbált szerencsét. Kevin pedig elvonult a kamerák elől, és immáron három éve él boldog házzaságban feleségével, Danielle Deleasaval.

Az új dal a Dance Until Tomorrow nevet viseli. Kiváncsian várjuk a folytatást, mert ez – második – kezdetnek nem rossz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek