Starity

Jógával küzd a karácsonyi kilók ellen Nina Dobrev

2011. december 18. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries bájos színésznője elárulta hogyan szabadul meg a karácsonykor felszaladt plusz kilóktól.

hirdetés
Jógával küzd a karácsonyi kilók ellen Nina Dobrev
Fotó: Seventeen Fitness

Nem csak a hétköznapi embereknek kell elszámolnia a karácsonykor felkúszott feles kilókkal, hanem a sztároknak, köztük Nina Dobrevnek is – írja a VivaTv.

A Vámpírnaplók Elenája imádja az ünnepeket és velük együtt a hagyományos ételeket is. A bájos színésznő karácsony közeledtével sem fogja megvetni az ünnepi étkeket, főként két nagy kedvencét: a pulykát és a csokis brownie-t.

Nina nemrég egy interjúban elárulta, hogyan küzd meg az ünnepekkor felszedett plusz kilókkal. Jól bevált edzése nem más, mint a jóga. “Imádok jógázni, de szeretem a finomságokat is. Úgyhogy eszem egy kicsit, és utána irány edzeni!”

Miss Dobrev azt is elmesélte, hogy a minap járt egy divatszalonban, ahol estélyiket próbált, egy januárban megrendezésre kerülő díjátadóra, de igyekezett a karácsonyi plusz kilókat is számításba venni. “Mondtam a szabónak, hogy inkább egy picit bővebbre vegye a ruhát, és hagyjon helyet a kajának is!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek