Starity

Zoe Saldana és Bradley Cooper egy filmben

2011. december 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Másnaposok-filmek sztárja, Bradley Cooper és az Avatar főhősnője, Zoe Saldana közös produkciója jövőre lát napvilágot.

hirdetés
Zoe Saldana és Bradley Cooper egy filmben

Bradley Cooper és Zoe Saldana közös filmje 2012-ben jelenik meg a tengerentúli mozikban. Az alkotás, amelyben a két színész szerepel, a The Words címet kapta, és a dráma kategóriába tartozik.

A produkcióban a két remek színész mellett a Doktor House csinos doktornője is kiemelkedő szerepet kapott, nem másról van szó, mint Olivia Wilde-ról. Bár a színésznő az elkövetkezendő években be van táblázva, örömmel vállalta a szerepet Bradley oldalán.

Az alkotás egy íróról szól, aki csúcssikereket ért el karrierjében, ám később rájön, hogy az életben mindennek ára van, mikor más ember munkáját lopják el. A filmben Bradley Rory szerepét kapta, Zoe pedig Dora megformálója lesz, ami Olivia karakterét illeti, a nevét még nem hozták nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek