Starity

Két éve hunyt el The Rev

2011. december 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immáron két éve, hogy az Avenged Sevenfold dobosát, de The Revet holtan találták Huntigton Beach-i otthonában. A zenész mindössze 28 éves volt.

hirdetés
Két éve hunyt el The Rev

2009. december 28. – The Rev dobost holtan találták otthonában, délelőtt 11 óra magasságában. A hír sokkolta a rajongókat, valamint a zenészvilágot is: a deathbatnews.comra – az Avenged Sevenfold hivatalos oldala – rengeteg zenész, rajongó írt, hogy mennyire sajnálják a történteket, és hogy teljesen le vannak döbbenve.

Mi is történt a dobossal?
Rejtély volt, hogy mi okozhatta a zenész halálát csupán 28 éves korában. Az első hírek arról szóltak, hogy természetes okok miatt halt meg, ám sokan tudták, hogy ez 28 évesen szinte lehetetlen. A halottkém jelentésére fél évet kellett várni. Ekkor kiderült, hogy The Rev halálát véletlen gyógyszertúladagolás okozta, amire még alkoholt is ivott.

Drogproblémákkal küzdött
A köztudottan szívbeteg zenész drogfüggő is volt: erről egy interjúban mesélt, mint ahogy arról is, ki szerezte be számára a porokat: jegyese, Leana Silver volt az, akit a rajongók többsége nem igazán kedvelt főleg, akkor, miután egyéb dolgok is kiderültek a lányról. Sokan vádolják őt azzal, hogy nem szerette a fiút, aki el is jegyezte az egykor pornószakmában dolgozó pincérlányt.

De hogy mi a helyzet most az Avenged Sevenfolddal? A zenekar egy ideig gyászolt, majd turnéra indultak, és a dobok mögé The Rev példaképe, Mike Portnoy került, ám végül nem maradt az együttessel. Jelenlegi dobosuk Arin Ilejay, viszont nem biztos, hogy ő marad végleg a banda ritmikus alappillére: az énekes, M. Shadows elmondta, még nem tudják, hogy Arin szeretne-e maradni, illetve hogy nekik megfelel-e. Eddig azonban úgy tűnik, minden rendben, hiszen már a nemrég lezajlott Buried Alive turnén is Arin ült a dobok mögött!

Egyébként The Rev sírját a Huntington Beach-i The Good Sheperd Cemeteryben keresheti fel az, aki szeretné leróni tiszteletét a dobos emléke előtt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek