Starity

Amanda Elstak új tervekkel kezdte az évet

2012. január 07. 11:11   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető 15 éve az egyik legkeresettebb transzszexuális Budapesten, de úgy tűnik, kezd elfáradni. 2012-ben új terveket, célokat tűzött ki maga elé.

hirdetés
Amanda Elstak új tervekkel kezdte az évet

Az utóbbi évben nagyon sokat dolgozott a művész, csaknem minden éjszaka, és ezzel párhuzamosan nappal is. Az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnökeként és az Amanda Műsoriroda tulajdonosaként helyt kellett állnia a nappali órákban is.

Úgy döntött, hogy kivonul a budapesti éjszakai életből, és a nappali teendőire fog nagyobb mértékkel odafigyelni. A művész múlt év novemberétől az egyik baloldali párt országos válaszmányi tagja is lett, így még felelősségteljesebbek lesznek a mindennapjai.

Köztudottan okleveles pszichológus az eredeti végzettsége, amit szeretne ismét heti rendszerességgel ellátni.

„A színpadról lassan kiöregedtem, most már csak éves szinten két rendezvénynek leszek a műsorvezetője: a Magyar Tolerancia Díjátadónak és a Magyar Aids Gálának. Hiszem, ha valaki megadja a tiszteletet üzletfeleinek, korrekt és segítőkész, akkor teljesen hidegen hagyja a közvéleményt, milyen nemű társ várja otthon. Tudom, hogy egyszer megvalósul az álmom, és mindenki egyenlő állampolgárként élhet” – fejezte be gondolatait Amanda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek