Starity

Mariska Hargitay visszatér sorozatába

2012. január 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Derült égből villámcsapásként érte a hír a rajongókat, miszerint a Különleges ügyosztály két főszereplője távozik. Most van remény, ugyanis Mariska visszatér.

hirdetés
Mariska Hargitay visszatér sorozatába

Mariska Hargitay és Christopher Meloni tavaly tavasz végén jelentették be távozásukat az Esküdt Ellenségek: Különleges Ügyosztályból, amely Amerika egyik legsikeresebb krimisorozata.

Az első hírek arról szóltak, hogy a mostani, tizenharmadik évadban egyik színész sem tér vissza, majd kiderült, hogy Mariska az évad feléig szerepel a Golden Globe-díjas szériában. A színésznő távozásának oka az volt, hogy több időt szeretett volna családjának szentelni, Chris pedig valószínűsíthetően új projektje, a True Blood miatt szállt ki.

„Vissszatérek. Nem tudom elhagyni a show-t, túl sokat jelent nekem – nyilatkozta Mariska, majd a hírt az NBC sajtósa is megerősítette, hozzátéve azt is, hogy a csatorna őszi műsorai rosszabb nézettséget hoztak, mint amire számítottak, néhány sorozatot töröltek is a műsorról, ám például a Grimm-remake jó eredménnyel nyitott újonc lévén.

A magyar származású sorozatsztár visszatérésével kapcsolatban több információt nem árultak még el, ám a rajongók természetesen örülnek a hírnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek