Starity

Mila Kunis is konferál az idei Golden Globe-on

2012. január 14. 19:07   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunis, a Fekete hattyú és a Barátság extrákkal sztárja ezúttal nem a nézők soraiból, hanem a színpadról izgulhatja végig a díjátadót.

hirdetés
Mila Kunis is konferál az idei Golden Globe-on

Mila Kunis is csatlakozott azokhoz az A-listás színészekhez, akik az idei Golden Globe-gálát prezentálják majd. A 28 éves színésznő olyan sztárokkal léphet majd színpadra, mint Jake Gyllenhaal, Nicole Kidman vagy épp egykori partnernője és barátnője, Natalie Portman.

A Dior új reklámarcát tavaly egyébként jelölték is legjobb mellékszereplőnek a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért, ám a díjat végül Melissa Leo kapta meg. Mila idén jelölés nélkül ugyan, ám egyészen új szerepből izgulhatja végig a ceremóniát.

A színésznő számára egyébként nem idegen a színpadon való szereplés, tavaly év elején például Justin Timberlake oldalán adhatta át a Legjobb animációs filmért járó Oscar-díjat a 83. Akadémiai Díjátadón, júniusban pedig, szintén a figyelem középpontjában, sikerült összegabalyodniuk az MTV Movie Awardson.

Az idei, 69. Golden Globe-díj-átadó – melynek jelöltjeit még december közepén jelentették be – holnap, helyi idő szerint délután öt órakor kerül megrendezésre a Beverly Hiltonban, Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek