Starity

Aaron Carternek a zene az élete

2012. január 19. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Carter egy nemrég adott interjújában elmondta, hogy számára a zene jelent mindent!

hirdetés
Aaron Carternek a zene az élete

Aaron Cartert mostanában az ág is húzza: először kiderült, hogy drogproblémái miatt segítségre szorul, anyagi gondjai miatt pedig a menedzserénél húzta meg magát, míg talpra nem áll. Azzal vádolták, hogy Michael Jacksonról azt állítja, drogot adott neki, mikor fiatalkorú volt, ám kiderült, hogy ez nem igaz, és sikerült tisztáznia magát.

Aaron úgy döntött, új szólóalbumot ad ki, remélve, hogy a rajongói ugyanolyan nagy szeretettel fogadják, mint eddig. Nemrég meginterjúvolták, és mikor megkérték, hogy mondja el, mit csinál a legnagyobb szenvedéllyel, a zenét jelölte meg:

„Zene. Mindig az életemben volt, ez a vér, ami az ereimben folyik. Segít srácoknak, akik szembenéznek az élet kihívásaival. És nem utolsósorban a rajongóim. Számomra elismerés, hogy vannak olyan emberek, akik rajongtak értem a karrierem során!”

Azt nem tudhatjuk, hogy az egykor sikeres gyereksztárnak sikerül-e a hőn áhított visszatérés, de most úgy tűnik, kezd rendeződni az élete!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek