Starity

A mesék világába repít az Evanescence új klipje

2012. január 26. 10:10   |   Szerző: nothingcanstopme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ismert rockbanda nemrég adta ki az új albumát, és most már itt van a második klip is az albumról, ami a csodálatos My Heart Is Broken című számhoz készült.

hirdetés
A mesék világába repít az Evanescence új klipje

A népszerű amerikai gótikus rockbanda évekig nem hallatott magáról, csak tavaly jelentették be visszatérésüket. Az első új klipjük a What You Want is nagy sikert aratott, ámbár elég sokat bírálták, hogy ez már nem a régi stílusuk, amit megszokhattak az előző két lemeznél, ennek ellenére a rajongók megmaradtak mellettük.

Novemberben jelentették meg az Evanescence címre keresztelt albumukat, és most itt van ugyanerről az albumról a második klip, a My Heart Is Broken című számhoz.

A már nagyon várt klip hozza a bandától megszokott sötét hangulatot, de ebben az esetben egy mesei érzéssel vegyítve, ami ez egészet nagyon gyönyörűvé és mégis törékennyé teszi, ami a szám üzenetét is mélyen magában hordozza. Amy Lee pedig mintha egy időtlen angyal lenne, mesei szépséggel és még szebb hanggal megáldva. Reméljük ez is olyan nagy siker lesz, mint a What You Want klipje volt, vagy talán még nagyobb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek