Starity

Miley Cyrus nem tartotta be ígéretét

2012. február 02. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus megfogadta, hogy leteszi a cigarettát, azonban egy szemfüles paparazzó megörökítette, ahogyan a tinisztár az anyósülésen füstölög.

hirdetés
Miley Cyrus nem tartotta be ígéretét

Régi hollywoodi szokás, hogy újévkor a sztárok valamiféle fogadalmat tesznek. Ez Miley Cyrusszal sem volt másképp, aki azt ígérte, leszokik legújabb káros szenvedélyéről, a dohányzásról. A döntést főleg egészsége érdekében hozta meg, de azt sem titkolta, hogy hangszálaira is ügyelni szeretne, mivel nemrég újra betört a zeneiparba. Miley a cél érdekében nikotintapaszokat kezdett hordani, valamint egy szakembert is felkeresett, hogy biztosan ellen tudjon állni a cigaretta vonzalmának. Azonban most úgy tűnik, az egykori Hannah Montana belefáradt a leszokással járó küdelembe, és ismét beállt a füstölgők sorába.

Kedd délután egy szemfüles lesifotós lefényképezte, ahogy a színész-énekesnő egyik barátja anyósülésén éppen káros szenvedélyét űzi. Talán csak feldúlt volt, ugyanis mostanában elég sok támadás éri őt. Először azzal gyanúsították, miszerint masszívan füvezik, majd pedig mellei valósságát kérdőjelezték meg, de barátja születésnapi buliján való viselkedéséért is elég durva kritikát kapott.

Mi mindenesetre drukkolunk neki, hogy legyen kellő ereje és kitartása a cigaretta letételéhez.


Fotó: Hollywood Life

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek