Starity

VV Éva felháborodott, amiért nem költözhetett be a villába

2012. február 07. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ luxusbörtönébe ezúttal a negyedik széria hősei költözhettek be egy hétre. Baukó Éva is a listán szerepelt, de végül mégsem hívták adásba.

hirdetés
VV Éva felháborodott, amiért nem költözhetett be a villába
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az RTL Klub nem vállalta a kockázatot, hogy ismét élő adásba küldje Baukó Évát, miután az egyik éjszakai BeleValóVilág című műsorban csúnya botrányt csapott feltehetően az enyhén illuminált állapotának köszönhetően.

Hiába várta a valóságshow-sztár a már tavaly ősszel megbeszélt beköltözést, helyette Ildi, Gombi, Olivér és Szandika tölthet el néhány éjszakát a VV5-ös játékosokkal.

„Egész héten vártam, hogy hívjanak, aztán csütörtökön megtudtam, hogy nem mehetek. Sírógörcsöt kaptam, alig tudtam abbahagyni. Minden vágyam az volt, hogy visszaköltözhessek. Erre beküldenek helyettem egy Tordas Ildit… Még csak esélyt sem kaptam. Hát nem fogom tovább tartani a számat, elegem van! Úgy érzem, mintha üldöznének, pedig én szállítottam a nézettséget a ValóVilágnak” – fakadt ki Baukó Éva a Bors riportjában.

„Azt hiszik, hogy megbízhatatlan alkoholista vagyok, amiből elegem van. Az RTL Klubtól már nem várok semmit. Még megbánják, hogy mellőznek! Elkezdtem egy ­újságíró­iskolát, mert riporter akarok lenni, és ezt elérem a csatorna nélkül is” – folytatta a valóságshow-sztár.

A csatorna sajtósa elmondta, hogy Éva nincs letiltva a képernyőről, a jövőben is szívesen együttműködnek vele, amint úrrá lesz az alkoholproblémáin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek