Starity

Whitney Houston megérezte a halálát

2012. február 15. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag már napokkal tragikus halála előtt Jézusról és a túlvilágról beszélt a barátainak, akiknek már akkor rossz előérzetük volt ezzel kapcsolatban.

hirdetés
Whitney Houston megérezte a halálát

Whitney Houston néhány nappal a tragédia előtt már olyanokról beszélt a baráti körében, hogy nagyon szeretné látni Jézust, és az volt az érzése, hogy közeleg a vég számára – legalábbis ezt állítják az énekesnő TMZ-nek nyilatkozó barátai.

A lap szerint az utolsó napokban furcsa spirituális hangulatban volt a sztár: sokszor a Bibliát idézte, valamint intenzív beszélgetéseket folytatott Krisztusról és a túlvilágról a barátaival és a családtagjaival. Ezen kívül péntek este, egy nappal azután, hogy előadta a Yes Jesus Loves Me című számot egy hollywoodi klubban, azt mondta, hogy hamarosan találkozni fog Jézussal, mert már látni akarja.

Másnap reggel ismét a Bibliáról beszélt, többek között Keresztelő Szent Jánosról és Jézusról, majd nagy mosollyal az arcán ismét megjegyezte, hogy mennyire tiszteli és már látni akarja őt.

Más források úgy nyilatkoztak a lapnak, hogy Whitney azt mondta barátainak, érzi, hogy hamarosan ütni fog az órája, ezért amikor csak teheti, minden idejét azzal szeretné tölteni, hogy dícsérje az ő urát és megmentőjét.

Ha a TMZ kísérteties állításai nem csalnak, akkor az énekesnő előre látta, hogy élete végéhez közeledik, és sajnos megérzései beigazolódtak.

A halálának pontos okát még nem tudni, de a rendőrség megerősítette, hogy nem fulladás miatt hunyt el, annak ellenére, hogy a fürdőkádban találtak rá. Állítólag a szervezetében nyugtatókat és altatókat is találtak, amik alapján az is feltételezhető, hogy az orvosai hibáztak a gyógyszerek rossz megválasztásában.

A Sun napliap úgy tudja, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában indított vizsgálatot. Ha a gyanú beigazolódik, Michael Jackson orvosához hasonló megpróbáltatások várnak Whitney orvosaira is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek