Starity

Whitney Houston utolsó dala egy duett lesz

2012. február 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Houston tagadhatatlanul örök dívája, példaképe, ikonja lesz a zeneiparnak. Utolsó dala pedig egy duett lesz.

hirdetés
Whitney Houston utolsó dala egy duett lesz

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Whitney Houston még február 7-én stúdióban volt. Harvey Mason Jr. mesélt a People magazinnak arról, hogy akkor még teli volt energiával.

Milliók szeme könnyezett, amikor kiderült, hogy a díva nincs többé, de még egyszer hallhatunk tőle új dalt, mely az utolsó – hamarosan megjelenő – filmjének dalai között foglal helyet. Ez pedig egy duett lesz filmbéli lányával, Jordin Sparksszal, és a Celebrate címet viseli.

„Azt akarom, hogy Jordinnak elég ideje legyen ragyogni a dalban” – mesélte Mason Whitney utolsó stúdióban elhangzott szavainak egyikét, és azt is elárulta, hogy a dal nem indult duettnek, de a legendás énekesnő mégis azt akart.

„Whitney nagyon izgatott volt, és aggódott a rajongói miatt. A Sparkle filmről és az új szóló felvételeiről áradozott, valamint nagyon izgatott volt Clive Davis partija miatt – tette hozzá a producer. – A hangja egyébként csodálatos volt.”

Még nem tudni, mikor fog megjelenni a Celebrate, de annyi ismeretes, hogy közepes tempójú dal lesz. A 22 éves Jordin Sparks álma pedig teljesült, hiszen minden idők legnagyobb hangjával dolgozhatott együtt. Whitney utolsó duettpartnere nagyon nehezen viseli példaképe halálát, hiszen a forgatások alatt nagyon közel kerültek egymáshoz, olyannyira, hogy Jordin a második anyukájának is nevezte Whitney-t. A Twitteren rengeteget, szinte naponta több órát csiripelő lány a szomorú hír óta nem fecseg, illetve interjút sem hajlandó adni. „Jordin felhívott. Csak sír és sír. Teljesen maga alatt van” – tudatta Jordin nagymamája.

Az biztos, hogy amiben Whitney keze benne volt, sláger lett, így az utolsó dala is csak nagyszerű lehet.


Harvey Mason Jr. és Whitney Houston február 7-én a stúdióban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek