Starity

Eurovízió: Nina Zilli megváltoztatta dalát

2012. március 13. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan legutóbb még arról írtunk, hogy Nina Zilli dala, a Per Sempre biztos, ez most úgy tűnik, mégis megváltozott: az olasz énekesnő albuma címadó dalát viszi Bakuba.

hirdetés
Eurovízió: Nina Zilli megváltoztatta dalát

A múlt héten Nina Zilli dalával kapcsolatban megerősítő információk érkeztek, ugyanis a sanremói dalfesztiválon a Per Sempre című szerzeményével lépett fel – később nem volt biztos a dal –, majd megerősítették, hogy mégis ezzel vág neki Bakunak – s pár órája kiderült: mégsem.

Ma délután tartott a RAI és a Universal Music Italy sajtótájékoztatót, ahol közölték, Nina Zilli albuma címadó dalát, a L'Amore È Femminát adja elő az Eurovíziós Dalfesztiválon, ám jelenleg a kétség csak annyi, hogy eredeti, vagyis teljesen olasz verzióban, vagy esetleg belecsempésznek majd egy kis angolt is.

Tegnap este a görögök nemzeti döntőt tartottak, négy előadó közül került ki győztesen  Eleftheria Eleftheriou. A ciprusi-görög énekesnő az Aphrodisiac című dalával megy az Eurovízióra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek