Starity

Hollywood leghíresebb ikerpárjai

2012. március 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb összeállításunkban olvashatsz néhány ikerpárról, akik egy csapásra híressé váltak színészet, zene vagy modellkedés által.

hirdetés
Hollywood leghíresebb ikerpárjai

Az ikrek a genetika csodái. Két típusuk van: lehetnek egy,- illetve kétpetéjűek. A sztárvilágban is gyakran találkozhatunk ikerpárokkal, akik többnyire közös erővel tették meg az utat a hírnév felé. Cikkünkben megismerhetsz pár híres ikerpárt, akik többnyire gyerekként kezdték a karrierjüket, és vagy elszakadtak egymástól, vagy pedig még mindig közösen alkotnak.

Carter ikrek

Kevesen tudják, hogy az egykori gyereksztárnak, Aaron Carternek van egy ikertestvére, Angel Carter. Az ikrek 1987. december 7-én születtek Tampában. A család jó ideig is ott élt, majd a gyerekek átköltöztek Los Angelesbe – Aaron az énekesi karrierje miatt, Angel pedig azért, hogy modellkarrierjével foglalkozzon. 2006-ban szerepeltek a House of Carters valóságshow-ban. Angel elmondta egy interjúban, hogy a show nem hirtelen ötlet volt, hiszen már korábban is fontolgatták, hogy belevágnak a bizniszbe testvéreivel. Aaron jelenleg is énekesi karrierjét építgeti, ha minden igaz, idén új albumot ad ki, Angel pedig – akiben szintén felmerült az éneklés gondolata, de végül letett róla – jelenleg is modellkedik, legutóbb például egy cipőkollekciót reklámozott, aminek fotósorozata tavaly októberben készült el, a kollekció pedig idén fog megjelenni.

Carver ikrek

Ugyan Max és Charlie ikrek, mégsem egy napon születtek: Charlie 1988 júliusának utolsó napján, míg Max 1988 augusztusának első napján sírt fel először. Színészi karrierjük a Született feleségek sorozatban kezdődött – ők alakították a 18 éves Scavo ikreket, miután a történet öt évet ugrott előre. Még jelenleg is a sorozatban játszanak, ám kérdés, kapnak-e utána bármilyen filmes ajánlatot: eddig ugyanis csak Max kapott más produkciókba felkéréseket: 2009-ben egy, 2010-ben pedig két filmben is megmutathatta tehetségét a sorozat mellett.

Grimes ikrek

John és Edward Grimes, azaz a Jedward 2009-ben tűnt fel az X Factor című műsorban. Nem értek el ugyan dobogós helyezést, mivel az ötödik helyig sikerült felküzdeniük magukat, de így is rengeteg rajongóra sikerült szert tenniük. Az ikrek 1991. október 16-án születtek egy Dublin melletti kis faluban, Írországban. 2011-ben ők képviselték Írországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a Lipstick című dalukat adták elő. Első albumuk a Planet Jedward címet viseli. Az ikrek mindennap tartják a kapcsolatot rajongóikkal, követőikkel a nagyobb közösségi oldalakon, valamint a YouTube-ra rendszeresen töltik fel a saját készítésű videóikat.

Kaulitz ikrek

A Tokio Hotel páratlan ikerpárja 2005-ben vált ismertté. A Németországból induló ikrek hatalmas rajongótábort tudhattak magukénak hosszú éveken át, szinte minden slágerlistát meghódítottak. 1989 szeptemberének első napján születtek Lipcse városában. A tanáraik szerint sok gond volt az ikrekkel. Karrierjük kezdetén szabályos tömeghisztéria vette körül őket, és sokan ellátogattak ahhoz a loitschei házhoz, ahol a srácok éltek, de hogy ne zaklassák őket, azt a mesét adták be mindenkinek, hogy a testvérek Magdeburgba költöztek. Az ikrek jelenleg Los Angelesben élnek.

Kinsman ikrek

A Született feleségek című sorozat hozta meg a hírnevet számukra is! Ők alakították 4 évadon át a Scavo ikreket, majd Carverék váltották őket. A kicsik első szerepe a Tucatjával olcsóbb című filmben volt, közben beválogatták őket a Született feleségek című, világsikerű sorozatba! Jelenleg nem dolgoznak a színészszakmában, azonban a díjátadókon olykor még mindig feltűnnek.

Madden ikrek

1979. március 11-én születtek a Maryland állambeli Waldorf városkájában. Az ikrek apja korán elhagyta a családot, így bátyjukat, Josht és húgukat, Sarah-t az édesanyjuk egyedül nevelte. Joel saját bevallása szerint elég problémás kölyök volt. Benjivel nem volt annyi baj, mint ikertestvérével, de azért a balhézásból ő is kivette a részét. A Good Charlotte-ot is együtt alapították meg: a névötlet egy régi gyerekkönyv címe alapján ütött szöget a srácok fejében. 2000-ben adták ki első dalukat, sok sikertelen próbálkozás után. Azóta ontják magukból a slágereket és az albumokat, eddig öt nagylemezt és egy remixalbumot dobtak piacra. Lényeges különbég az ikrek között, hogy Joel már házas, és van két tüneményes gyermeke feleségétől, Nicole Richie-től, Benji pedig nemrégóta él párkapcsolatban Eliza Doolittle-lel. Az ikrek a GC mellett a divathoz is értenek: bátyjukkal, Joshsal megalapították a MADE Clothingot, amit később DCMA Collective-nek neveztek el, valamint idén új projektbe kezdtek: a rockzene keretein belül meghódítják a rap műfaját is – nem sok sikerrel. Ohmygod OMGMGK című dalukat a régi GC-fanok egyáltalán nem kedvelik, sőt, sokan úgy gondolják, eladták magukat, és már nem azok, akik voltak.

Olsen ikrek

Ki ne ismerné Ashley-t és Mary Kate-et? Az 1986. június 13-án született ikerpár csupán néhány hónapos korukban kezdte a színészetet: a Bír-Lak című sorozatban felváltva alakították a Tanner család legfiatalabb tagját, Michelle-t. Később a producerek egyre többet és többet akartak: minden évre volt munkája a tüneményes ikerpárnak. Szó szerint a kamerák előtt nőttek fel. 18. születésnapjuk környékén derült ki: Mary Kate-et kórházba szállították, ugyanis anorexiában szenvedett. A későbbiekben ez csak a kezdetet jelentette, ugyanis a lány a kábítószerekhez nyúlt. Ashley persze próbálta tartani magát, és Mary Kate is hamarosan jobban lett. Az ügy óta azonban nem forgattak közös filmet. Ashley 2004 óta nem dolgozott, hiszen inkább a tanulmányaira koncentrált, Mary Kate azonban feltűnt néhány filmben, valamint sorozatban, többek között a Nancy ül a fűben, a Nem ér a nevem sorozatokban, valamint A szép szörnyeteg című filmben is. Manapság leginkább divatbemutatókon láthatjuk az ikreket együtt, valamint Ashley bejelentette nemrég, hogy felhagy a színészettel.

Phelps ikrek

Oliver és James a Harry Potter-filmekkel váltak híressé: az 1986. február 26-án született testvérek a sikerfilmekben a Weasly ikreket, George-ot és Fredet alakították, egészen a kezdetektől. A Harry Potter-filmeken kívül nem igen szerepeltek más mozikban, noha kaptak egy-egy sorozatban, rövidfilmben kisebb szerepeket: James a Kingdom című szériában egy rész erejéig szerepelt, valamint a Ward 3-at forgatta idén, míg ikertestvére is szerepelt a Kingdom egyik részében, de ő egy másik filmet forgatott ebben az évben, a Young Picassót. Az ikrek szeretnek zenélni, és kicsi koruk óta szerettek volna a színészi pályára lépni. Az ikrek között egyébként 13 perc különbség van Oliver javára.

Shannon ikrek

Tipikusan celebpáros: a Shannon ikrek 1989. október másodikán születtek, és azzal váltak híressé, hogy Hugh Hefner barátnői voltak, és szerepeltek a Playboy-villa lányaiban, ezen kívül semmi említésre méltót nem csináltak.
Olykor tiszteletüket teszik egy-egy eseményen, de azon kívül, hogy Crystal Harris mellett ők is Hugh Hefner egykori barátnői voltak, semmit nem tettek le az asztalra.

Spanic ikrek

Gabriella Spanicot mindenki ismeri, hiszen már számtalan sorozatban mutatta meg, mennyire tehetséges színésznő. Ám azt jóformán csak a rajongói tudják, hogy van egy ikertestvére is. Gabriella és Daniella 1973. december tizedikén születtek. Mindketten színésznők, ám Gaby jóval sikeresebb, mint Daniella, de emiatt nincs köztük rivalizálás, nagyon jó testvérek. Két évvel ezelőtt kiderült, hogy Gabyt saját személyi asszisztense mérgezte, aki korábban Daniellának is dolgozott, valamint Gaby nemrég Magyarországra is ellátogatott.

Sprouse ikrek

A Disney csatornán váltak híressé, mégpedig a Zac és Cody a fedélzeten című sorozattal. Az 1992. augusztus 4-én született ikerpárnak valójában ez volt az első kiemelkedő produkciója, és persze a a sorozathoz kapcsolódó film. Az ikrek eddigi karrierjük során csak Disney-filmekben szerepeltek, a Zac és Cody-filmeken kívül találkozhattunk velük a Hannah Montana sorozatban, a Disney 365-ben vagy éppen a Varázslók a Waverly helyből című műsorban is. Kettejük közül Cole az, aki általában sokkolja a népet valamivel: egyszer Taylor Lautnernek szólt be az Alkonyat-filmekben nyújtott alakítása miatt, másszor bejelentette, hogy már házasodna. Az ikreket nemrég a szintén Disney Channelen futó, So Random című sorozatban láthattuk, igaz, csak egy rész erejéig.

Veronica ikrek

Az ausztrál származású ikrek a The Veronicas nevű formáció énekesei.
Első albumuk 2005-ben jelent meg, Secret life of… címmel. A lányok 1984. december 25-én születtek Ausztráliában. 2007-ben jelent meg még egy albumuk, valamint 2009-ben kiadtak egy korongot, ami koncertfelvételeket tartalmaz. Számtalan klipet is készítettek, de manapság nem hallani róluk, és azt sem tudni, visszatérnek-e a közéletbe. Utolsó videójuk két éve készült el. Mindketten a csokifagyit szeretik a legjobban, és egyik nagy kedvencük Michael Jackson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek