Starity

Selena Gomez Skrillexszel bulizott

2012. április 05. 09:09   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy a Disney egykori üdvöskéje, Selena Gomez és Skrillex barátok? Mégis kiderült, hogy Selena rajong Sonny Moore zenéjéért, ezért barátaival, Ellie Gouldinggal és Ashley Bensonnal elmentek az egyik bulijába, ahol egy fotót is megörökítettek.

hirdetés
Selena Gomez Skrillexszel bulizott

Nemrég arról írtunk, hogy Selena nem bulizik együtt filmbeli kollégáival, de úgy tűnik, más sztárokkal viszont szeret szórakozni, hiszen egy Skrillex-partira ment, Ellie Gouldinggal és jó barátnőjével, Ashley Bensonnal.

Selena egy vadócabb oldalával mutatkozott be a partin: rikító vörös parókát és maszkot viselt, és erről a szettjérőlegy fotót is megörökítettek, melyen barátaival pózol.

A Pretty Little Liars főszereplője, Ashley Benson posztolta a képet Twitterre, ahol kolléganője, Ellie Goulding Sonny Moore-ral pózol – ám nem véletlen, hogy Ellie és Sonny összefutottak, ugyanis pletykák szerint randizgatnak!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek