Starity

Lipcsei Betta hamarosan átadja koronáját

2012. április 05. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szunai Lindának, Lipcsei Bettának és Szabó Dórának hamarosan tovább kell adniuk koronájukat. A Miss Universe Hungary 2011 cím birtokosa elmesélte, hogy nem adná akárkinek ezt a rangot.

hirdetés
Lipcsei Betta hamarosan átadja koronáját

Lipcsei Betta 2011. július 14-én lett a Miss Universe Hungary cím birtokosa. Ezzel esélyt kapott, hogy képviselje hazánkat Brazíliában a Miss Universe 2011 nemzetközi szépségkirálynő-választáson. Bár Betta nem került be a 16 leszebb lány közé, elégedett mindazzal, amit eddig elért.

„Abszolút elégedett vagyok ezzel az évemmel, amit szerettem volna, azt úgy érzem, teljesítettem, és megkaptam ettől a versenytől. Örülök mindannak, amiben az elmúlt egy évben részem volt. Sok mindent meg tudtam valósítani, de azért vannak még terveim. Szerencsére még időm is van, hogy mindezeket valóra váltsam.”

Bettának hamarosan tovább kell adnia koronáját, hiszen kis időn belül megválasztják az új szépségkirálynőket. Betta elmesélte, hogy milyen lányt képzel el utódjaként.

„Legszívesebben egy olyan lánynak adnám át a koronámat, aki fiatal, csinos és lelkes. Szerintem fontos, hogy lásson saját célokat is maga előtt, ne csak a saját terveit akarja megvalósítani. Ez a cím arra is jó, hogy tegyünk valamit az emberekért vagy segítsünk valamiben. Így elengedhetetlen, hogy egy igazán okos lány kapja meg a koronát” – mondta Lipcsei Betta a TV2 Aktívjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek