Starity

Christina Aguilera kirobbanó formában van

2012. április 09. 00:12   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő eddig minden nyilatkozatában azt mondta, őt nem érdeklik a rá felszaladt kilók, ám a lesifotók magukért beszélnek.

hirdetés
Christina Aguilera kirobbanó formában van

Christina lassan olyan testben fog végigvonulni a vörös szőnyegen, mint öt évvel ezelőtt. Sokan viccelődtek a lábán érdekes színű, csöpögő dologgal és a pluszkilóival, azonban ezeket eddig az énekesnő határozottan jól tűrte, és büszke volt teltségére.

Ez a nézet mára már vélhetőleg a múlté, hiszen pár szemfüles lesifotós a minap lekapta az éppen ártatlanul sétáló Xtinát. Az anyukán se híre, se hamva a felszedett kalória nyomának.

Mikor a fél sztárvilág alakjával volt elfoglalva, a Maroon 5 énekese, Adam Levine megvédte őt. Ez a kedves gesztus biztosan rengeteg erőt adott az énekesnőnek ahhoz, hogy változtasson magán, de vajon ilyen rövid idő alatt ennyi feleslegtől meg tudott szabadulni vagy csak egyszerűen alakformáló ruhába bújt? A rossznyelvek szerint az énekesnő a plasztikai sebésztől sem zárkózott el.


Az énekesnő ismét remek formában van

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek