Starity

Lauren Conrad nem beszél Heidi Montaggal

2012. április 07. 10:10   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hills sztárja, Lauren Conrad már rég nem beszélt Heidivel, akivel a valóságshow idején nagyon jó barátnők voltak. Heidi Montag minden erejével a karrierjére koncentrál, a barátaira már semmi időt nem fordít.

hirdetés
Lauren Conrad nem beszél Heidi Montaggal

Míg Lauren új könyvén dolgozik, addig Heidi még mindig Britney Spears akar lenni, ezért el is váltak útjaik – legalábbis ezt állítja a The Hills sztárja.

Mindkettőjüket leginkább a sorozatban ismerhették meg, de már ott sem volt fényes kapcsolatuk. Heidi Montag férjére, Spancer Prattre és munkájára koncentrált, így nem szakitott időt legjobb barátnőjére, Lauren Conradra. A valóságshow leforgatása óta nem is beszéltek egymással, de Conrad ezt egyáltalán nem is bánja.

„Már régóta nem beszélek Heidivel. Sokat szórakozom mostanában Stephanie Pratt-tel, nem fogok olyan lányok után szaladgálni, akik olyan elfoglaltak, hogy nem is marad idejük a barátokra”nyilatkozta Lauren az Us Weekly magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek