Starity

Marc Anthony beadta a válókeresetet

2012. április 15. 20:08   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc hónap különélés után a sztár elhatározásra jutott: hivatalosan is szeretne véget vetni Jennifer Lopezzel kötött házasságának.

hirdetés
Marc Anthony beadta a válókeresetet

A színész-énekes házaspár, Jennifer Lopez és Marc Anthony hét év után, 2011. júliusában jelentették be, hogy elválnak. Bár a munka (egy közös TV-show készítése), valamint gyermekeik még összekötik őket, házasságuk menthetetlen, ezért a jövőben külön utakon kívánnak járni.

Az elmúlt hónapokban mindketten új életet kezdtek, s ehhez már társat is találtak maguknak. Jennifert tavaly novemberben sikerült először lencsevégre kapni egyik háttértáncosával, a 24 éves Casper Smarttal, akivel azóta egy párt alkotnak. Az énekesnő a munkájába is bevonta fiatal szerelmét: Dance Again című dalához nemrégiben együtt készítettek videoklipet.

Marc Anthony választottja pedig a szintén 24 esztendős venezuelai modell, Shannon de Lima. Anthony maga hozta nyilvánosságra kapcsolatukat saját Twitter-oldalán ez év januárjában, az utóbbi időben pedig már hivatalos rendezvényeken is a hölgy kíséretében jelenik meg.

Annak ellenére, hogy a házaspár kilenc hónapja külön él, s immáron mindegyikük más partner oldalán, a válás még nem hivatalos. Ennek oka azonban nem a jogi huza-vona, vagy az ügyintézés lassúsága, hanem azon egyszerű tény, hogy az eljárást eddig még egyik fél sem indította el.

Most azonban úgy hírlik, Marc Anthony végre törvényesíteni szeretné a szakítást és április 9-én Los Angelesben beadta a válókeresetet.

A TMZ amerikai hírportál értesülései szerint az énekes „kibékíthetetlen ellentétekre” való hivatkozással kéri házasságuk felbontását, közös ikergyermekeiket, a négyéves Maxot és Emmet pedig – akik a szétköltözés után édesanyjuknál maradtak – a továbbiakban közös felügyelet alatt szeretné nevelni nem csak jogi, de fizikai értelemben is. A körülményekre tekintettel kéri továbbá a bíróságot, hogy feleségének ne ítéljenek meg házastársi támogatást, valamint hogy a perköltségeket megosztva viseljék.

Sok a találgatás, vajon miért vártak ennyi ideig a válással. Egyesek szerint előbb megegyezésre akartak jutni vagyonuk felosztása tekintetében, mások úgy gondolják, abban reménykedtek, hogy talán mégis megmenthető a házasságuk. A 42 esztendős Jennifer Lopeznek ez volt a harmadik, míg a 43 éves Marc Anthonynak a második sikertelen próbálkozása, ráadásul közös gyermekeik érdekeit is szem előtt kell tartaniuk. Érthető tehát, ha nem siettek el semmit, hagytak időt maguknak arra, hogy megfontoltan döntsenek.

Reméljük, valóban sikerült közös álláspontra jutniuk minden kérdésben, és a bírósági eljárás higgadt, csendes légkörben zajlik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek