Starity

Anna Paquin várandós

2012. április 18. 15:03   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anna és Stephen a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozat forgatásain ismerkedtek össze, 2010-ben lettek házasok. Örömmel jelentették be nemrég, hogy gyereket várnak, ráadásul a sorozatuk új évadjának premierje sincs messze.

hirdetés
Anna Paquin várandós

A legújabb hírek szerint Anna első gyerekét várja Stephen Moyertől, akivel a True Bloodban játszik. A házaspár az E! Newsnak jelentette be a nagyszerű hírt, és szinte madarat lehet fogatni velük, annyira boldogok.

A barátaik és családtagjaik mind azt mondták, hogy Anna és Stephen nagyon izgatott, Anna pedig nagyon örül, hogy anya lesz. A színésznő állítólag ősszel fog szülni, és ez lesz az első gyereke, míg Stephennek már van egy fia, Billy és egy lánya, Lilac a korábbi házasságából.

A True Blood ötödik évada egyébként június 10-én kezdődik a tengerentúlon. A népszerű sorozat sok új szereplővel bővül, számos elvarratlan szál lesz tisztázva, és várhatóan nem lesz hiány akcióból és misztériumból, ahogyan az első betekintőből lehet következtetni erre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek