Starity

Damut a kórházból vitték börtönbe!

2012. április 19. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hatotta meg a rendőrséget Damu Roland kórházi kezelése, ezért a kórteremből egyenesen átszállították a börtönbe, hogy megkezdhesse szabadságvesztésének letöltését.

hirdetés
Damut a kórházból vitték börtönbe!

Damu Roland nem sokkal az ítélethirdetés után került kórházba, miután rosszul lett az utcán. Egészségügyi állapota miatt pszichiátrián kezelték, és börtönbe vonulásának elhalasztását kérte. A Fővárosi Törvényszék nem hogy a halasztást nem engedélyezte, hanem csütörtök délelőtt azonnali intézkedéssel a börtönbe szállíttatta az elítélt színész.

A kórházi tartózkodás kizárólag a szabadságvesztés végrehajtása alóli kibúvást célozta – áll a rendőrségi határozatban, mely szerint Damu nem tett eleget a kétnaponkénti rendőrségen való bejelentkezésnek, annak ellenére, hogy ügyvédje leadta a távolmaradást igazoló kórházi papírokat.

Damu Roland állapotát három szakértő is vizsgálta. A bíróságok által kirendelt szakértők szerint életveszélyes állapotot nem állapítottak meg, úgy ítélték, hogy a börtönbüntetés megkezdésének nincs akadálya. Ezzel szemben a védelem által kirendelt szakértő indokoltnak tartotta volna a kezelést.

Az exmenyasszonya megerőszakolása miatt négy év hat hónapra elítélt színész a csütörtök éjszakát már a Nagy Ignác utcai gyűjtőben fogja tölteni, ahonnan később szállítják majd tovább valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe. Börtönviselt celebek által korábban elmondottak szerint Damu odabent a poklok poklát fogja megélni, ugyanis a nőket bántalmazók a börtönhierarchia legalján helyezkednek el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek