Starity

Damu Rolandot faképnél hagyta menyasszonya

2012. április 23. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Damu menyasszonya a végsőkig kitartott elítélt párja mellett, de már nem bírta tovább elviselni a rárakott terheket, ezért szakított.

hirdetés
Damu Rolandot faképnél hagyta menyasszonya
Fotó: RTL Klub

Ígérete ellenére nem várja meg idekint menyasszonya Damu Rolandot, így nem ő lesz a kapcsolattartója a börténévek alatt, hanem édesanyja. Judit két nappal azután mondta ki a kapcsolat végét, hogy a színészt a kórházból a börtönbe szállították. A Blikk információi szerint Damu a pszichiátriai kezelése során már olyan feszült idegállapotban volt, hogy fájdalmában több alkalommal, akaratlanul is az asszony lelkébe mart.

A nyolc hónapos kapcsolatuk alatt az asszony már sok mindent kibírt: a meghurcoltatást, az anyagi problémák miatti folyamatos nélkülözést. Erős volt, de ereje elfogyott. A tényeket Ruttner György is megerősítette, aki elmondta, hogy Judit nem bírta már tovább a bizonytalanságot, és a rá nehezedő nyomást, Roland idegességét. Az asszony bár megértő volt vele szemben, és többször is erőt adott neki, hogy eltántorítsa az öngyilkosságtól, most úgy érzi, nem képes tovább cipelni a ránehezedő lelki terhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek